Een workshop: een super gezellige avond met je vriendinnen!

Een workshop: een super gezellige avond met je vriendinnen!

 

Wat houdt het in?

Ik kom bij je aan huis om een gezellige avond te verzorgen, waarbij jij als gastvrouw in het zonnetje wordt gezet en een heerlijke gezichtsbehandeling krijgt. Nodig gezellig 3 tot 10 vriendinnen uit! Tijdens een workshop komt alles over skin care en make-up aan bod. Als je wilt, kan ik extra spiegels en handdoekjes meenemen, zodat ook je vriendinnen zelf aan de behandeling mee kunnen doen. En dan maken we er samen een gezellige avond van!

 

De behandeling bestaat uit een reiniging van je gezichtshuid met milk en toner, gezichtsmassage, diep reinigend maskertje, aangevuld met een heerlijke dag- of nachtverzorging

-Aanvullend, indien gewenst: mooie make-up

Wat heb je nodig?

-Een stoel waarin je ontspannen kunt zitten, liefst met een wat hogere leuning, zodat je hoofd erop kan rusten (geen tuinstoel of verstelbare leuning)

-Een rustige omgeving

-Ongeveer twee uurtjes tijd op een doordeweekse avond

Ik geef deze workshops aan huis: je hoeft dus niet de deur uit, heel gemakkelijk! In de regel worden workshops ’s avonds gegeven vanaf 19:30 uur. Vul het formuliertje in, dan neem ik meestal dezelfde dag nog contact met je op voor het maken van een afspraak.

Prijzen:

Workshop: 25 Euro p/p

Woon je verder dan 15 km buiten Etten-Leur, dan hanteren we een kilometervergoeding.

Bestellen