Mayonaise haarmaskertje

Een mayonaise maskertje is heerlijk voor je lange lokken! Je haar oogt meteen minder droog en krijgt een mooie glans. Je kunt natuurlijk aan de slag met een homemade masker van bijvoorbeeld 1 eierdooier, 2 eetlepels olijfolie en eventueel 2 eetlepels honing. Goed mengen, aanbrengen op de droogste lengtes of punten en ongeveer 20 minuten laten intrekken. Was zorgvuldig uit met koud water (dan gaat het ei beter uit je haar) en daarna zoals je het normaal wast en verzorgt. Nog makkelijker? Ook mayonaise uit een pot does the trick! Schep ongeveer een half kopje uit de pot, breng aan en laat ongeveer 20 minuutjes intrekken. Goed uitwassen en je hebt weer glanzende lokken! Je moet de eerste keren een beetje experimenteren met hoe lang, hoeveel en hoe vaak, afhankelijk van de conditie van jouw haar. Bij droog haar kun je dit masker ongeveer 1 x per 14 dagen gebruiken, bij vet haar laat je de haarwortels met rust en breng je het masker vooral aan op de punten, ongeveer 1 x per maand. Mooi🤩!

Slapen op satijn

Zo! Ik heb er een besteld, een satijnen kussensloop, het grote beauty geheim van bekend en minder bekend Nederland! Bij satijn denken we aan een bepaalde stof, maar het gaat eigenlijk om een bepaalde weeftechniek waardoor de stof heerlijk zacht is en die luxueuze glans krijgt. Een katoenen kussensloop neemt vocht op waardoor je haar er ‘s morgens soms als een bosje stro uitziet en je van die “charmante” slaaprimpels in je huid kunt hebben. Als je op satijn slaapt, blijft het vocht in je haar en in je huid en behoud je dus een mooie glanzende bos haar zonder klitten. En een perzikzacht huidje! Slaap jij ook al op een satijnen kussensloop?

Heerlijke koffiescrub

Al eens een koffiescrub gebruikt? He wat? Jazeker! Koffiedrab op je huid smeren klinkt misschien een beetje vreemd, maar wist je dat koffiedrab boordevol antioxidanten zit? Ideaal voor het scrubben van bijvoorbeeld je bovenbenen, want het bevordert de doorbloeding, dus: bye bye cellulite! Je krijgt er een heerlijk zacht huidje van. Gewoon een keer per week een beetje uit de koffiefilter scheppen – en op naar de badkamer! Laat je me je ervaring weten?

5-minuten-make-up

5 minuten make-up

Wist je dat je een dagelijks make-upje echt in een paar minuten voor elkaar hebt?

1. Verdeel eerst een beetje BB cream over je gezicht, daarna evt. wat concealer onder de ogen. Die vormen samen een snelle, mooie basis.
2. Vervolgens zet je een lijntje onder de ogen en zet je je wimpers aan met een volumemascara (meteen resultaat!).
3. Sluit af met je favoriete lipstick (liefst in een zachte kleur, lekker makkelijk) en evt. snel een kwastje blusher over de jukbeenderen.
Zet er voor de aardigheid eens een timer bij, dan zul je zien dat je binnen 5 minuutjes klaar bent!
Tip: leg je spulletjes overzichtelijk weg, houd je skin care routine en je wenkbrauwen een beetje bij;) en zorg dat je nagels er altijd tip top uit zien. Je ziet er fantastisch uit!