Mayonaise haarmaskertje

Een mayonaise maskertje is heerlijk voor je lange lokken! Je haar oogt meteen minder droog en krijgt een mooie glans. Je kunt natuurlijk aan de slag met een homemade masker van bijvoorbeeld 1 eierdooier, 2 eetlepels olijfolie en eventueel 2 eetlepels honing. Goed mengen, aanbrengen op de droogste lengtes of punten en ongeveer 20 minuten laten intrekken. Was zorgvuldig uit met koud water (dan gaat het ei beter uit je haar) en daarna zoals je het normaal wast en verzorgt. Nog makkelijker? Ook mayonaise uit een pot does the trick! Schep ongeveer een half kopje uit de pot, breng aan en laat ongeveer 20 minuutjes intrekken. Goed uitwassen en je hebt weer glanzende lokken! Je moet de eerste keren een beetje experimenteren met hoe lang, hoeveel en hoe vaak, afhankelijk van de conditie van jouw haar. Bij droog haar kun je dit masker ongeveer 1 x per 14 dagen gebruiken, bij vet haar laat je de haarwortels met rust en breng je het masker vooral aan op de punten, ongeveer 1 x per maand. Mooi🤩!

You may also like

Leave a comment